Polityka prywatności

Termo-torby Logo

  1. Polityka Prywatności
    Prywatność użytkowników Sklepu jest dla nas szczególnie ważna. Zapewniamy naszym klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych. Dane osobowe wykorzystujemy jedynie do realizacji zamówień oraz obowiązków wynikających z udzielonej gwarancji na zakupione towary.
  2. Bezpieczeństwo i poufność danych
    Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.
  3. Współpraca z Google
    Strona korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies” – plików tekstowych umieszczanych na Twoim komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Google może przekazywać te informacje osobom trzecim, jedynie jeżeli będzie zobowiązane to uczynić na podstawie przepisów prawa.
  4. Współpraca z innymi serwisami
    Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.
  5. Pliki cookie
    Używamy plików cookie do przechowywania informacji na temat Twoich osobistych preferencji na naszej stronie. Pliki te przechowują: Twoje osobiste ustawienia oraz propozycję automatycznego wypełniania pól formularzy.
  6. Kontakt w sprawie polityki prywatności
    Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia. W tym celu prosimy o kontakt z nami. Nasze pełne dane kontaktowe znajdują się w zakładce Kontakt.
  7. Nasze dane
    Firmą zbierającą i zarządzającą danymi pozostawionymi przez klientów na stronach sklepu internetowego termo-torby.pl jest firma A-BIS URZĄDZENIA GASTRONOMICZNE, z siedzibą w Straszynie 83-010, ul. Starogardzka 42-44, NIP: 5832189909, REGON: 191373419. Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@termo-torby.pl bądź telefonicznie pod numerem 58 300 48 80 (opłata jak za połączenie standardowe - wg cennika właściwego operatora).

 

Korzystanie ze Strony oznacza akceptację wyżej wymienionych zasad.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl